Sikkens Verf

Professionele Sikkens verf voor binnen en buiten!

Sikkens verf is professionele verf met uitstekende producten voor het schilderen van alle ondergronden. Of het nou gaat om het verven van een binnenmuur, trap of tuinsets: voor iedere toepassing heeft Sikkens een geschikte verf. Onze Sikkens verfproducten zijn direct uit voorraad leverbaar en in ieder kleur te mengen.

Al meer dan 200 jaar is Sikkens dé specialist in verfproducten voor consumenten en bedrijven. Het kleurenmengsysteem van Sikkens is uniek en wordt door professionals gezien als het meest veelzijdige en innovatieve kleurenmengsysteem dat op dit moment beschikbaar is. De vele kleurencollecties en hulpmiddelen inspireren schilders, architecten en ontwerpers over de hele wereld. Zo is de serie Sikkens Rijks kleuren een beroemde kleurenserie van Sikkens. Deze serie bestaat uit een serie kleuren die zijn gebruikt bij de restauratie van het Rijksmuseum. Ook de 4041 kleurenstaal wordt veelvuldig door schilders en ontwerpers gebruikt.

Wij kunnen bijna iedere soort Sikkens verf voor u leveren! De prijzen die wij aanbieden liggen
25% tot 50% lager dan de adviesprijs die de verfwinkel voor de particulieren hanteert. Wij leveren Sikkens aan bedrijven én particulieren! Uw mag altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen voor advies, of u nou een bedrijf bent of particulier.