Welkom!

Bij de Stunthal in Leeuwarden vind je een handige seizoengebonden producten voor in huis, tuin en de garage, maar ook een uitgebreid assortiment aan verf, behang en DHZ-artikelen. Wij bieden dit assortiment ook aan via Bol.com, waarbij je gemakkelijk en vertrouwd kunt bestellen en geniet van de service die je van ons gewend bent. Vanuit het magazijn en de winkel worden dagelijks veel bestellingen gereed gemaakt en verzonden, van lijmbox tot douchekruk en van onkruidbrander tot pollepel.

Als parcelshop zijn wij partner van DHL en DPD. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt om jouw pakketten van deze vervoerders af te halen en te versturen. Ook bieden wij de mogelijkheid om jouw bestelling via onze webshop bij ons af te halen. Zo hoef je niet thuis te blijven en kun je jouw bestelling ophalen op een moment dat het jou uitkomt.

Bij de Stunthal staan wij voor een breed aanbod tegen scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kleur op de muur, een fraai behang voor op de wand of handige DHZ-artikelen, bij de Stunthal vind je alles wat je nodig hebt. Onze inspirerende kleurwaaiers en kleurkaarten helpen je bij het kiezen van de mooiste kleuren voor jouw project. Onze geavanceerde kleurenmengmachine produceert jouw kleur direct, zodat je snel aan de slag kunt.