De Stunthal, het adres voor mega zwaar en te gek goedkoop Vuurwerk !

Als één van de grootste aanbieders van kwaliteitsvuurwerk voor Leeuwarden en omstreken hebben we ook dit jaar GRATIS VUURWERK, Knallende aanbiedingen en een Huis aan Huis folder vol mega mooi en giga-goedkoop vuurwerk.

Gierende Voetzoekers, Megaklappers, Vuurpijlen, Knallende Rotjes, Bulderende Kanonslagen, Gillende Keukenmeiden en natuurlijk het mooiste siervuurwerk hebben we voor u in huis. Het volledige assortiment vuurwerk gaat te gek goedkoop de deur uit. In december kunt u zoals gebruikelijk online bestellen in de webshop. Uiteraard bent u ook in de winkel welkom waar u het volledige vuurwerk assortiment kunt bekijken en bestellen. Met een sfeervolle showroom van ruim 350 m2 en een opslag van 50.000 kilo zijn we zijn we het meest eigenzinnige en toonaangevende vuurwerkadres in de regio. 

Naast de Diamond Collectie verkopen wij exclusief de SkyLine vuurwerk collectie, professioneel zwaar vuurwerk voor een prettige prijs! Uiteraard hebben wij ook het Junior Vuurwerk en XL wensballonnen ruim op voorraad evenals veiligheidsproducten zoals vuurwerkbrillen e.d.

Naast ruime parkeergelegenheid, een grote voorraad en deskundig advies maken wij gebruik van een geautomatiseerd verkoopsysteem zodat er tijdens de vuurwerkverkoopdagen een minimale wachttijd zal zijn voor het afhalen van vuurwerk. Heeft u ook zo’n zin in de feestdagen, wij wel!

 Meer informatie kunt u vinden op onze site www.vuurwerkleeuwarden.nlbetalen-mandje