Vandaag laatste dag vuurwerkverkoop, kom naar de winkel!

Vandaag is het de allerlaatste dag dat je vuurwerk kunt kopen. Wacht dus niet, zorg dat je er bij bent en kom vandaag naar de winkel!
De Leukse en gezelligste vuurwerkshowroom aan het Zuidvliet 200 Leeuwarden!

IMG450

Aftellen maar…..

Het leukste en gezelligste vuurwerkverkooppunt is klaar voor de grote dag der dagen.
Wakker worden voordat je wekker gaat. Oud & Nieuw vieren met familie en vrienden, op de stoep voor je eigen huis. Gezelligheid met mooi vuurwerk, oliebollen, champagne en heel veel plezier.

Ook tijdens de vuurwerkverkoopdagen staat het mooiste vuurwerk opgesteld in de sfeervolle showroom en adviseren wij graag. Tijdens de verkoopdagen zijn er nog volop acties! Een leuker, goedkoper of completer gecertifieerd verkooppunt kun je niet snel vinden. Zuidvliet 200 het begin van een supervette jaarwisseling. Op zaterdag 30 december hebben we een NONSTOP vuurwerkverkoop tot de bunkers zijn leeg verkocht!!

Verkoopdagen!
Donderdag 28 december | geopend van 8.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 29 december | geopend van 8.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 30 december | geopend van 8.00 tot 23.59 uur

Wij accepteren contant, pin, creditkaart en diverse cadeaukaarten.
Let op! Landelijk is er op zondag 31 december geen vuurwerkverkoop!
Minimale leeftijd voor het afhalen van vuurwerk is 16 jaar.

Prijswinnaars RadioNL / WaterstadFM / Joyradio

De prijswinnaars van een fantastisch vuurwerkpakket uit de Diamond Collection mochten tijdens deze eerste vuurwerkverkoopdag hun prijs in ontvangst nemen. Het luisterplezier op de radiostations RadioNL, WaterstadFM en Joyradio moet groot zijn gezien de deelname aan de radio actie enorm was.
Op en top gezelligheid tijdens de vuurwerkverkoop bij de Stunthal in Leeuwarden.
Alle winnaars gefeliciteerd en een te gekke jaarwisseling gewenst!

prijswinnaars2016w

LC video: Start vuurwerkverkoop

 

Okergoud is De kleur van 2016

AkzoNobel, moederbedrijf van Flexa, onthult de kleurtrends voor 2016 met het wereldwijde trendboek ColourFutures. ColourFutures, het resultaat van het jaarlijkse wereldwijde onderzoek naar kleurtrends van de grootste fabrikant van verven en coatings, AkzoNobel, heeft ‘Okergoud’ aangewezen als dé wereldwijde kleur van 2016. Goud en goudtinten zijn alom vertegenwoordigd binnen de designwereld. Op designbeurzen, in grafisch ontwerp, maar ook in de architectuur, mode, beauty en het interieur is er geen ontkomen aan. ‘Okergoud’ is precies het juiste geel dat de invloed van goud op deze kleurtrends het best vertegenwoordigt. Een goudachtig okergeel; een kleur die fel genoeg is om de aandacht te trekken en goed te combineren is met andere tinten. ‘Okergoud’ is in Nederland te verkrijgen via het merk Flexa.

Looking both ways
Okergoud belichaamt alle grote trends voor 2016. Net als bij de dertien eerdere edities van het trendboek ColourFutures, is de kleur van het jaar geïnspireerd door een groter idee. Voor 2016 is dat: ‘Looking both ways’. “We staan op het kruispunt van twee tijdperken. Een interessant punt, vanwaar je twee kanten op een mooi uitzicht hebt: het belang van tradities aan de ene kant en de zin van moderne innovaties aan de andere. Nooit eerder was het zo belangrijk om verschillende visies en benaderingen een plek te gunnen.”, aldus Heleen van Gent, Manager van het Global Aesthetic Center van AkzoNobel. Dualiteit, wat ook terug te vinden is in de kleur ‘Okergoud’, is dan ook het onderliggende thema voor de trends van 2016. De tegenstellingen spelen een rol in alle onderliggende trends: ‘Heritage & Futures’, ‘Dark & Light’, ‘The Grid & Letting Go’ en ‘Words & Pictures’.
De veertiende editie

AkzoNobel’s ColourFutures onderzoek wordt uitgevoerd door het Global Aesthetic Center van AkzoNobel. Zij nodigt jaarlijks een team van internationaal vooraanstaande en onafhankelijke designers en kleurexperts uit om opkomende wereldwijde trends te bespreken. Na diepgaand onderzoek in het lab en in het veld bepalen de experts gezamenlijk wat de trends en thema’s van het jaar moeten worden, en in welke tinten dit vertaald wordt. Van het onderzoek wordt een trendboek gemaakt vol ideeën, thema’s en kleurinspiratie als inspiratiebron voor architecten, designers en interieurprofessionals.

Bronvermelding: Flexa ColourFutures 2016

okergoud-kleur-van-2016

Vuurwerk op de UNESCO lijst voor immaterieel cultureel erfgoed Nederland

De traditie van het afsteken van consumentenvuurwerk met oud en nieuw staat sinds vandaag op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland. Een grote groep liefhebbers van consumentenvuurwerk die zich verenigd hebben in de Werkgroep Behoud Consumentenvuurwerk Nederland (BCN) hebben een erfgoedzorgplan opgesteld voor de voordracht van het afsteken van consumentenvuurwerk.
‘De traditie dat burgers vuurwerk afsteken bestaat al sinds de achttiende eeuw en verdient het om doorgegeven te worden. Oud en Nieuw moet een feest blijven voor iedereen!’ Dit positieve bericht werd direct door alle grote kranten op internet gekopt!
Bij de Stunthal (vuurwerkleeuwarden.nl)  zijn we uiteraard zeer blij met dit positieve bericht over vuurwerk en willen dit graag direct aan u melden!